,

Ez a három csudapofa nemes cél nagykövetei

Lili, Lunz és kis fekete társuk három egészen különleges cica. Nem csak azért, mert ők a mentett macskák nagykövetei, hanem mert a táplálkozási szokásaik sem mindennapiak.
Ezek az egyébként is gyönyörű cicák olykor jelmezbe öltöznek, fotózkodnak és legelnek, mint egy nyúl! Bizony, imádják falatozgatni nem csak a zöldségeket, de az olyan gyümölcsöket is, mint például a banán, amit azért valljuk be, a legtöbb macska meglehetősen nagy ívben szokott elkerülni.

Mint maci a málnásban, vagyis épp málnát csipeget – málnának öltözve.

Nagy nyári melegben pedig jólesik egy kis hűsítő dinnye. Természetesen szigorúan dinnyeszerkóban.

A banán…

Egy fincsi áfonyát?

Borsóevés stílusosan, megfelelő outfitben.

Kiköpött Hook Kapitány.

Cuki halloween jelmezben.

Mom said I'm her Pretty Little Princess today! Happy Halloween! 💖🎃💖🎃💖🎃💖🎃💖 Wanted to wish our FaBOOlous Furriend Archie @approvedbyarchie a Happy Birthday today! 😻😽🎃 Princess Dress by @toothlesstheblack.cat 💖Visit @rubysbowtique #tfkhalloweenbash #HalloweenPets2016 #luckyblackcatpawty #aahalloweenspooktacularcontest #lbhalloweenpawty #bestcats_oftheworld #igmeows #the_cat_collective #igclubcats #weeklyfluff #animaladdicts #britishcowboy #finnandromeo #catstocker #elegant_cats #funpetloveclub #7catdays #igcutest_animals #pawstruckcritters #cutepetclub #thememeowdel #bengal_cats #my_loving_pet #mycoolcat #cats_of_instagram #featurecatmeows #kalicosntm #catloversclub #meowvswoof #catsofinstagram

A post shared by Lily Lunz Layla (@lilyandlunz) on

Még helyes kis házikójuk is van.

A három cica életét már több mint 25 ezren követik az Instagramon, a fenti képek és videók alapján valamennyire sejtjük, hogy miért.

Ha még több képet szeretnél látni a cukipofákról, keresd fel őket a Facebookon vagy kövesd az Instagramon.