Kutyusunk az életünk része, amolyan jóban-rosszban kapcsolat.

Akinek viszont nem része az eb, csak csodálkozik a sok furcsa dolgon, amit az “őrült kutyások” művelnek. Ha legalább három pontban magadra ismersz, valószínű Te is igazi kutyás vagy! nézzük mik ezek:

1. Beszélsz hozzá

Az otthon négy fala közt, vagy nyilvánosan. Kerek, egész mondatokban is. Akkor is, ha mások hülyének néznek, bizony.

2. Bármennyi pénzt el tudnál költeni rá

Az állatkereskedésben járva végignyomkodsz minden játékot és azon gondolkozol, vajon melyiknek örülne a legjobban? Vékony nyakörv? Vastag? Bőr? Kendős? Lánc? Melyik állna neki a legjobban? Mind kéne. A vásárlási láznak csak az anyagi lehetőségeid szabnak határt.

via GIPHY

3. Más jut eszedbe a nyaralásról

Ahogy meghallod a nyaralás szót, az első, ami eszedbe jut: a kutyámat vihetem vagy kire bízom addig?

4. Kétféle ruhád van

A kutyás és nemkutyás. Egy rövidke ideig minden ruhadarabod nem kutyás, aztán feladod és kutyás lesz. Minden darabon lesz szőr, ami nem a Tiéd. Egy picit bosszankodsz miatta, de attól még ugyanúgy szereted Őt.

5. Mindig felkelsz időben

Karácsonykor. A mínuszokban. Ha beteg vagy. Amikor úgy érzed elolvadsz a hőségtől. Másnaposan. Szerelmesen. Mert tudod, neki ki kell mennie vagy éhes. Hullafáradtan is kikászálódsz az ágyból és leviszed magadra kapva az ágy mellé dobott göncöket, akkor is, ha úgy nézel ki, mint egy csöves, mert tudod, hogy számít Rád!

Waking Up GIF - Find & Share on GIPHY

6. Mindig sokat szedsz magadnak

Na nem azért, mert sokat eszel, hanem, hogy biztos jusson neki is. A szendvicsed csücske mindig az övé.

7. Bármennyit tudsz beszélni róla

Végtelenül és még annál is többet. Fotók, videók, blogok, saját oldal. Ez jár. Mert személyisége van és muszáj megtudnia a világnak.

8. A puki és böfögés aranyos

Persze csak tőle. Mindenki mástól gusztustalan és fujj.

9. A szívedhez kapsz a tévé előtt

Ha kutyát bántanak benne, vagy valahogy megsérül egy. A robbanó autók fel sem tűnnek, de ha keserves nyüszítést hallasz összeszorul a szíved.

10. Átjár a hála

Amikor kimerülten, gondterhelten mész hazafele ő otthon vár és a boci szemeivel elűzi a szomorúságod. Megsimogatod és hálás vagy, hogy ő van neked!