Frank valahogy így gondolja.

Két éve lett családja, amikor jelenlegi gazdája, Ben Vroomans örökbe fogadta. Az adoptálás után Frank jó ideig meglehetősen távolságtartó volt, ám lassacskán megszokta az új környezetet és gazdájával is megbékélt.

A visszafogott cicus mára már imádja az emberek közelségét. A játékok soha nem érdekelték igazán, a kartondobozok viszont annál inkább. Mondhatni, ez a macskákra nagyon jellemző. Szinte mindegy, hogy milyen csecsebecsét vásárolunk számukra, a csomagolás nagy valószínűséggel jobban fogja érdekelni őket. Bárhova szívesen bemásznak, ami kicsit is hasonlít egy kuckóra. Legyen az akár egy egyszerű cipősdoboz vagy egy hűtőszekrény csomagolása, elsőként fogják elfoglalni. A doboznál azért komolyabb kivitelezésű dolgokat is lehet már kapni kartonból, így tett szert Ben egy helyes kis kanapéra, amit a cica nagyon imádott:

A papírból készült tárgyak hátulütője, hogy nem kimondottan tartósak. Elég egy kis víz vagy éles cicakarmok, hogy tönkremenjenek. Miután Frank kanapéja is kiszolgálta az idejét, egy igazán férfias dolgot kapott, egy menő zöld kocsit:

Ez jár egy szemrevaló, macsó kandúrnak, akinek a nyakkendő is ilyen pompásan áll:

Forrás: The Dodo

Vélemény, hozzászólás?