in , , ,

Íme a háziállatok legnagyobbjai!

Döbbenetes méretű kedvencek pályáznak a világ legnagyobbja címre.
Pont ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint kisebb társaik, viszont sokkal többet esznek. Gazdáik ezt nem bánják, pont úgy szeretik őket, ahogy vannak! Nézzük a kedves óriásokat:

A legmagasabb kutya címet Freddy tartja.

Ez a 92 kilós kutyus két lábra állva 2 méternél is magasabb. Ettől még ő a mama kedvence, még akkor is, ha botok helyett elrágcsálja a kanapét. Eddig úgy huszonhármat.

View this post on Instagram

Herrrroooo everyone! ? it’s a beautiful sunny day here in the uk ??☀️☀️ but it’s still a bit cold! How’s the weather where you guys are….? Hope your wrapped up in parts of USA ??and Canada ?? mummy says it’s very very cold there! ?❄️❄️? hope you have a pawsome day toDane! ?? Lots of big slobbers and licks! Freddy ❤️?❤️ . . . #petsofinstagram #petoftheday #dogsofig #dogoftheday #greatdanes #greatdanesofinstagram #greatdanesunleashed #greatdanesunlimited #greatdanesofig #greatdanesrock #greatdanesareawesome #greatdanesphotography #greatdaneproblems #worldofcutepets #worldstallestdog #bigdog #guinnessworldrecord #dogsofinstaworld #greatdane #greatdanemoments #greatdanelove #greatdanenation #greatdanelovers #repostmydane #ilovemydog #danestagram #danesofig #greatdanefans #danenation

A post shared by Freddy The Worlds Tallest Dog (@freddygreatdane) on

A legnagyobb cicáknál holtverseny van. A Guinness Rekordok Könyve szerint Omar a legnagyobb. A hatalmas Maine Coon cicus hossza meghaladja a 120 centimétert és 14 kilót nyom. Imádja a pocakját és a kenguruhúst. Igen, ausztrál macsek.

Amerikai fajtatársa is hasonló méretekkel büszkélkedhet. Samson 123 centi hosszú és 13 kiló.

A világ legnagyobb nyuszija még Darius. Impozáns 128 centi hosszúságával és 22 kilójával kiérdemelte ezt a címet, de lehet, hogy nem sokáig, ugyanis egyik utódja Jeff, még cseperedik és lehet, hogy apját is túlnövi.

A legnagyobb ló, a belga Big Jake, a maga 210,2 centiméteres magasságával és közel 1200 kilogrammos súlyával. Jámbor óriás, akinek a barátja sem kicsi, Almighty Bruce is meghaladja a 2 métert.


Nepálban így ünneplik a kutyákat

Gáborka, az őz, egy negyedik emeleti lakásban lábadozik