in ,

Párkapcsolati ultimátum: válassz, én vagy a háziállatod?!

Hihetetlennek tűnik, de néha a párkapcsolatok útvesztőjében elhangzik ez az ultimátum.
Fura mód legtöbbször nem is az állatszőr allergiások állnak elő ezzel (mert ők valamiféle kompromisszumra törekszenek), hanem azok, akik pusztán nem igazán kedvelik választottjuk kedvencét. Mindamellett, hogy nem fair ilyen döntési helyzetbe állítani bárkit is, a válasz nagy valószínűséggel fájni fog.

Ez a pasi is megkapta, hogy válasszon. Ha megszabadul a macskájától, akkor a lánnyal újra együtt lehetnek boldogan.

Kép: imgur.com

A válaszon nem kellett sokat gondolkodnia.

Ő és Hobbes olyan nőt keresnek a továbbiakban, akik mindkettőjüket tudják szeretni.

Egy másik férfi reakciója erre a választási kényszerre megdöbbentő volt, ő egyből hirdetést adott fel.

Kép: nydailynews.com

A szöveg a következőképp hangzik:

“A barátnőm nem szereti a kutyámat Molly-t, így új otthont kell találnom neki. Fajtiszta, jó helyről származik, és négy évet töltöttünk együtt. Szeret játszani, de nem igazán képzett. Hosszú szőrű, így az átlagosnál több törődést igényel, különös tekintettel a körmeire. De ő nagyon szereti, ha törődnek vele. Nem alszik sokat és rengeteg zajt csap egész éjjel; helyette akkor alszik, amikor én dolgozom. Csak a legjobb és legdrágább ételeket hajlandó megenni. SOHA nem üdvözöl az ajtóban amikor hazaérek a munkából egy hosszú nap után, és soha nem ad feltétel nélküli szeretetet  még akkor sem, ha magam alatt vagyok. Nem harap, de pokollá tudja tenni az életed.

Szóval…ha bárkit is érdekel a harminc éves önző, rosszindulatú és kapzsi barátnőm, jöjjön és vigye el! A kutyám és én azt akarjuk, hogy a lehető leghamarabb elköltözzön. Sürgős!”

Majd alatta a pár nappal későbbi frissítésben jelzi az úriember, hogy a barátnője visszatért az eredeti gazdáihoz (szüleihez), és ő a kutyájával új barátnőt keres.

Zseniális megoldás!

Szóval nem érdemes ilyen ultimátumot adni az állatbarátoknak, mert akinek a szívében már helyet foglal egy szőrös négylábú, ott csak osztozni lehet vele, kitúrni nem!

Fókából kutya – egy tacskó sikeres fogyásának története

Így tanítsd a kutyádat – ülni