in ,

Sztárok, akik forgatás után magukhoz vették szőrös kollégájukat

Filmkészítés közben sok románc szökött már szárba, a következők azonban nem olyanok, mint a többi.
Nem a megszokott fellángolásról van ugyanis szó; az alábbi esetekben az ember és állat között kialakuló különleges kapcsolat jutott főszerephez. Házasság ugyan nem lett belőlük, mégis mindkét fél számára gyümölcsöző lett a közös élet.

Sophie Turner és Zunni

A Trónok harcából ismert páros olyan jó viszonyt alakított ki, hogy miután Lady, a rémfarkas  befejezte a munkát, a színésznő magához is vette. Gyermekként Sophie-nak szülei sosem engedték, hogy kutyája legyen, felnőttként azonban már szabadon dönthetett. Így lett Zunni a kutyája.

Will Smith és Abbie

A Legenda vagyok című film forgatása hozta őket össze és miután a forgatásnak vége lett, a kapcsolatuk ezt követően is fennmaradt.

Tom Hardy és Rocco

A Piszkos pénz című filmben a főhősnek egy elárvult kutyát kellett megmentenie. Az állatszeretetéről is elhíresült színész a valóságban is megmentette kutyust, azóta is elválaszthatatlanok.

Ed O’Neill és Bridgett

A csodálatos Al Bundy és Ford Fairlane, azaz Ed O’Neill a Modern család forgatásán találkozott a bájos francia buldoggal. Ahogy a szerepe szerint, úgy a valóságban is beleszeretett a kutyusba, így örökbe is fogadta.

Chris Evans és Dodger

A Bosszúállók sztárja épp A tehetség című filmen dolgozott, amikor találkozott a kutyával. A mentett boxer keverék nem csak a munkatársa lett, hanem a barátja is, ezért az ő kapcsolatuk is megmaradt a kamerákon túl is.

Brendan Fraser és Pecas

A Texas Rising című sorozat forgatásán figyelt fel a színész a szürke lóra, akit a többi jószág mindig csipkedett. Annyira szimpatizált vele, hogy haza is vitte és azóta békés, nyugodt élete van a paripának, aki jóban lett Brendan autista fiával is.

Forrás: BrightSide

A macskák még egy buddhista szerzetest is képesek kizökkenteni

Minden nap más frizurát kap a hatalmas kutyus