A jó étel titka a jó alapanyagokban rejlik.
Mi is kell egy jó csirkepaprikáshoz? Lássuk csak! Hagyma, paprika, só, bors, egy macska… Ja, hogy az nem! Cicásoknak érdemes kétszer is körülnézniük a konyhában, mielőtt nekilátnak a vasárnapi ebéd elkészítésének. Sosem lehet tudni, melyik lábasukban lapít egy macska.
Egy rántottát valaki?
Éppen belepasszol.
Most komolyan gondolod, hogy épp ebben szeretnéd összekeverni a palacsintához a hozzávalókat?
Mit akarsz? Már elkezdtem álmodni is…
https://www.instagram.com/p/8VY1JYSDUW/?tagged=catinpot
Azonnal válaszolok a kérdésedre, csak előbb ásítanom kell.
Bemelegítem a fenekemmel, hogy gyorsabban végezz majd a levessel.
Macskaszőr? Ugyan! Miért pont most kezd el zavarni téged?
Persze még ha nem is kapjuk rajta kis barátunkat, hogy a konyhai dolgaink között tölti pihenőidejét, mielőtt nekilátunk főzőcskézni, érdemes átgondolnunk, vajon nem szunyókálhatott-e a kis drága édesdeden a serpenyőnkben.