Tejtestvérek.

Meglepő barátság: egy macska és egy nyúlmama fogott össze, hogy közösen neveljék a csemetéiket. Sőt, még etetik is a másik porontyát!

Destiny Hampton a nyusziknak készített fészket, de egyik nap azt vette észre, hogy a farm macskája, Chrissy is betelepedett kölykeivel. A meglepetést fokozta, hogy Hampton még azt sem vette észre, hogy a cica vemhes. Kiderült, hogy a két anyuka közel egyszerre adott életet az utódoknak.

A gazdi először aggódott, hogy az állatok összeverekednek, vagy megsebzik egymást. A 47 éves vadállatmentő, aki a Roberson Creek Farm tulajdonosa Észak-Karolinában, először megkísérelte szétválasztani a párost. Elsősorban a kicsinyek miatt idegeskedett, féltette őket. Kiderült azonban, hogy ez nagy hiba lenne. Mindkét anyaállat azonnal abbahagyta a kölykök etetését a stressz eredményeként.

Így hát vissza kellett engedni a szokatlan párost a kuckóba. Amy és Chrissy nem csak együtt nevelgetik a csemetéket, de a macskamama még a babanyuszikat is táplálja. Amy csupán naponta egyszer tud nekik tejet adni, de a macska, mintha csak tudta volna, hogy a nyúlmamának nincs elég teje, segíteni akart. Ez különösen azért volt döbbenetes, mert Chrissy nem egy kedves macska, meglehetősen vad, nem engedi magát megsimogatni, ugyanakkor Amy-ért rajong. A nyuszi, Amy közös dajkává vált, Chrissy, a macskamama átköltöztette a kicsinyeit hozzá.

A két família rengeteget bújik, ölelgetik egymást, nagy a szeretet köztük. Vigyáznak egymásra, sőt a cicamama még a kölykök hurcolását és költöztetését sem végzi, pedig ez oly jellemző a macskákra.

Nem csoda, hogy az internetezők is rajonganak a róluk készült felvételekért!

@roberson.creek.farm Y’all!!! I’m not gonna lie. I got a little teary-eyed when she put her arm around the little bunny 🥹❤️ this is by far my favorite video I’ve taken so far. Chrissy is such a good mama. ##fyp##foryou##trending##cabbits##rescueanimals##rescuefarm ♬ Nothing’s Gonna Stop Us Now – Starship

Forrás: www.goodnewsnetwork.org

A kiemelt kép illusztráció.