Szóljon hangosan az ének!

Zenerajongó kutyákról már hallottunk, de Storm még rajtuk is túltesz, a németjuhász ugyanis már rockkoncerten is járt. Mindezt ráadásul önállóan tette! Miután rátaláltak, ahogy a nézőtéren üldögél, menhelyre vitték, majd visszajuttatták a döbbenettől szóhoz sem jutó családjához.

Storm az egész estét a Metallica koncertjén töltötte, kedvenc számait hallgatva.

A banda maga posztolta ki a fotót, amin az eb a show-t élvezi. A képaláírás szerint Storm remekül érezte magát, miközben kedvenc slágereit hallgatta.

A gazdik persze nem örültek ennyire, amikor felfedezték, hogy a kutyus elszökött. Valószínűleg álmukban sem gondolták, hogy kedvencük épp egy kaliforniai rockkoncertre surrant be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Metallica (@metallica) által megosztott bejegyzés

Storm gazdáinak fogalmuk sincs, hogy miként tudott az eb egyáltalán kijutni a házból. Kathy Villa és Aribeth Hurtado is csak akkor szereztek tudomást a nagy kalandról, amikor meglátták az online fotókat. Miközben a híreket pörgették, hitetlenkedve nézték, hogy „te jó ég, tényleg ott volt és egy széken ült, mintha jegyet vett volna.” Egyszerűen nem fért a fejükbe, hogy a kutyus miként juthatott be a nézőtérre, nem bírták ki nevetés nélkül a hihetetlen történetet. Hogy ment át a biztonsági ellenőrzésen és a kapukon? Hogy talált széket magának?

Storm állítólag hozzá van szokva a hangos zenéhez, de azért így is meredek volt őt egy koncert rajongói között látni.

Forrás: www.upi.com

A kiemelt kép illusztráció.