in

Készíts a cicádnak saját kezűleg bútorokat!

Gazdaságos és ízléses berendezéssel lepheted meg macskádat egy kis kreativitással.
Őfelsége is imádni fogja nagy valószínűséggel és az otthonodba is jobban illeszkedik, ha a saját ízlésednek megfelelő bútorokat készítesz számára. Ráadásként sok holmit hasznosíthatsz újra így. Mutatunk pár inspiráló ötletet:

Kartonok

Remek bújócskázási lehetőséget nyújt a cicusoknak. A szórakozás és pihenés helyének egyik legegyszerűbben kivitelezhető módja, bár nem feltétlen tartós.

Akinek nem tetszik a kartondobozok nyers barnasága, csomagolópapírral könnyen szebbé teheti.

Macskaalom

Nehéz igazán jó helyet találni a macskák mellékhelységének, kivéve, ha valami fölösleges bútort alakítasz át. Így el van rejtve a tálca és nem kell többé kerülgetni. Mégis hozzáférhető és takarítható. Zseniális.

Kaparófa

Sok bosszúságot tudnak okozni a kis állatok, a karmaik élesítésével. Erre lehet megoldás a kötél, vagy némi padlószőnyeg darab. Az asztal vagy széklábra tekerve/ragasztva megkímélheted a bútoraidat a cicusodtól.

Mászóka

Lévén, hogy nagyon szeretnek játszani és mászni, hasznosnak bizonyulhat, ha kisebb polcokat szerelsz fel erre a célra.

View this post on Instagram

なんでいつも2段目に居るんだ… 上の方が広いのに… #飼い主の希望は叶わない #猫あるある #いつもここからキッチンを覗いてくる #かわいい #アクリルはあんまり乗らない #アクリル熱こもらなくて寒いのかな #スケスケじゃあああと興奮して騒ぐ私がウザいのか? * Why will there be always him to the second step? The top is larger. In the top, a floor is transparent most and is the best. The hope of the owner of the cat does not come true. Common things about cats. * #猫のギフトくん #猫 #ねこ #ねこ部 #キジ白 #3本足 #cat #catsofinstagram #catlife #ilovemycat #browntabby #threelegs #cattree #cattower #catgym #diy #doityourself #diycat #diycatfurniture #キャットウォーク #キャットタワー #ディアウォール #ワトコオイル

A post shared by ちゅーよん (@juyeong_39) on

Ágy

Ez szinte tényleg bármiből készíthető. Párna, pulcsi, kosár, de akár még bőröndből is.

A függőágyat is imádják.

Tulajdonképpen nem is olyan nehéz boldoggá tenni őket…

Hazavitt egy kiskutyát, majd később jött a döbbenet!

Íme a cica, aki a siket tengerész hallása lett!