Bár legtöbbször oltatni megyünk állatorvoshoz, vagy, ha baj van, akadnak azért kivételek.

Egy állatorvosi rendelőben dolgozó nő osztotta meg, olykor igen mókás történeteit. Ez a hivatás sok tragédiát, mesés gyógyulást és néha vicces pillanatokat is rejt. Most ez utóbbiból szemezgetünk:

“Egy fiatal nő hozott be egy macskát, akit pár nappal korábban fogadott örökbe. A papírjai szerint a cica egészséges volt. A kérdésre, hogy mi a probléma, a hölgy azt felelte, hogy a macska furcsa, néha vicces hangokat ad ki, lehet, hogy baj van a tüdejével. A vizsgálat közben, amikor az orvos simogatta, miközben hallgatta a tüdejét a nő felpattant: ‘EZ AZ A HANG’!!’.Megnyugtattuk, hogy ezt nevezik dorombolásnak és azt jelenti jól érzi magát. Nyugodtan hazamehetnek. Némi macskás ismertető anyaggal ajándékoztuk meg.”

“A kutyáknak és macskáknak több mellbimbójuk van az embereknél. Ezt nem mindenki tudja, vagy akarja elfogadni. Egyszer egy férfi behozta a masztiffját, hogy baj van vele, mert több a bimbója a kelleténél, távolítsák el.Megnyugtattuk, hogy ez teljesen egészséges, hogy a kan kutyáknak is van, nem műtik meg. Egyébként szép kutya.”

Forrás: BoredPanda

Megkérdeztünk egy magyar állatorvost is melyik volt a legmókásabb esete.

A doktor úr kis töprengés után így felelt.

“..azt hiszem az, amikor egy idősebb hölgy hozta be a macskáját. Azt mondta nemrég kapta Leot, az ivartalanított kandúrt, de egyre nagyobb a hasa és dudor nő az oldalán, aggódik érte. Segítsünk neki, már felkészült a legrosszabbra, eléggé a szívéhez nőtt a cicus. Nem is tudtam hirtelen, hogy mondjam el a hölgynek, ugyanis Leo nőstény volt és vemhes…”

Te találkoztál már hasonlóval?