in

A vécélehúzás megszállottja egy cica

Ki hinné, hogy ilyesmi is okozhat függőséget!
Sabrina Louise amikor az éj leple alatt hallotta, hogy a vécé gyakran öblít, először meghibásodásra gondolt.

Miután megnézte, hogy a vízvezetékek környékén nincsen semmi probléma, szembesült a jelenség valódi okával: a macskája, Kai tanulta meg lehúzni a vécét és ebből sportot is űz.

Eleinte, amikor felfedezte, hogy hogyan működik, csak alkalmanként csinálta, de mostanra megszállottjává vált. A gazdája hiába tett meg bármit, lecsukni a vécé fedelét vagy más módon megakadályozni, hogy a cicus öblítsen. Ha becsukja a mosdó ajtaját, akkor Kai folyamatosan nyávog az ajtó előtt. Nem volt más megoldás, miután ez a macska kedvenc játéka, mint esténként elzárni a vizet, mielőtt teljesen elszabadul a vízszámla. Persze nem lehet örökké víz nélkül élni, ráadásul a cicus folyamatosan résen van, mindig kihasználja az alkalmat, például olyankor, amikor a gazdája zuhanyzik. Időnként megpróbál játékokat is a csatornába ereszteni, ezek viszont  könnyen válhatnak dugulás forrásává. Sabrina biztosan nem unatkozhat egy ilyen kedvenc mellett, aki mindig feltalálja magát!

Még, ha jelen esetben pusztán csak játék is, hasznos is lehet, ha a macska le tudja öblíteni a vécét, főként, ha előtte rendeltetésszerűen használja is. Nem csak filmes trükk, hogy a cicus a mosdóban végezze a dolgát, erre meg lehet tanítani. Ha sikerül, nem kell többé a macskaalommal vacakolni.

Forrás: The Dodo

 

Hogyan látnak a kutyák a sötétben?

Ivartalanítási programot indított a NÉBIH