A bevételből menhelyeket is támogatnak.

Már elérhető az ausztrál tűzoltók naptára, melynek immár 31. kiadása jelent meg. A fotókon megcsodálhatjuk Ausztrália hőseit, miközben bájos házikedvencek társaságában pózolnak.
1993-as indulása óta a naptár kiadója több mint 3,4 millió dollárt adományozott különböző jótékonysági szervezeteknek Ausztrália szerte. A támogatottak köre széles: állatmenhelyek, vadállatokat segítő kórház, beteg vagy sérült koalák, ausztrál bozóttüzekben megsérült állatok és daganatos betegséggel küzdő gyerekek is beletartoznak.

Az ausztrál tűzoltók naptára oly annyira kelendő, hogy a világ több mint 90 országban találjuk meg a támogatók falain. Németországtól Tajvanig, az Egyesült Államoktól Japánig, a naptár tűzoltói népszerűségüket használják, hogy felhívják a figyelmet az ausztrál vadon élő állatok védelmére.

A több mint 25 tűzoltó részvételével készült képeken ember és állat szeretetteljes kapcsolata jelenik meg. A naptár több különböző változatban elérhető: kutyás, cicás, lovas, vegyes állatos és klasszikus stílusú is megtalálható a felhozatalban. Az újdonság a most következő évben a „hős” naptár lesz, amelyben a tűzoltók akció közben láthatók.

Aki vásárolni szeretne, itt tájékozódhat a részletekről: www.australianfirefighterscalendar.com

Forrás és képek: Australian Firefighters Calendar