Befolyással van a magánéletedre a kutyád vagy macskád?

Az igazi szerelem megtalálása nem egyszerű feladat, de az állattartók elég nagy százaléka szerint a kutyák és macskák igenis segítenek a választásban. Ha a kisállat látványosan nem kedveli a kiszemeltet, az a gazdit is könnyen gondolkodóba ejti és jó eséllyel véget is vet az alakuló románcnak.

Köztudott tény, hogy az állatok sokszor jobban olvasnak az emberekben, mint azok egymásban. A kutyák a fejlett érzékszerveiknek köszönhetően érzik meg előre a betegséget, a katasztrófákat, a félelmet, a hangulatokat, de akár azt is, hogy ki rossz ember. Ennek tudatában teljesen érthető, hogy a velük szoros kapcsolatban álló emberek adnak a véleményükre, gyanússá válnak azok a személyek, akiket kerülnek, támadnak vagy félnek tőlük. Ugyanez igaz a macskákra is, még ha ők kissé öncélúbban válogatnak is.

Lehet valaki bármennyire helyes, vagy tűnhet kedvesnek, okosnak, amolyan jó partinak, ha a kedvencünk látványosan nem közeledik hozzá, morog/fúj rá, megharapja/megkarmolja, akkor valószínűleg nem passzol hozzánk.

Ellenben, ha neki szimpatikus a kiszemeltünk, szívesen van a közelében, előszeretettel simogattatja magát, akkor talán bizakodhatunk jövőt tekintve, a többi már csak rajtunk múlik.

Téged befolyásol a kedvenced hozzáállása a párválasztásnál?

Forrás: People