A jó étel titka a jó alapanyagokban rejlik.
Mi is kell egy jó csirkepaprikáshoz? Lássuk csak! Hagyma, paprika, só, bors, egy macska… Ja, hogy az nem! Cicásoknak érdemes kétszer is körülnézniük a konyhában, mielőtt nekilátnak a vasárnapi ebéd elkészítésének. Sosem lehet tudni, melyik lábasukban lapít egy macska.
Egy rántottát valaki?
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
TartalomEgy rántottát valaki?Éppen belepasszol.Most komolyan gondolod, hogy épp ebben szeretnéd összekeverni a palacsintához a hozzávalókat?Mit akarsz? Már elkezdtem álmodni is…Azonnal válaszolok a kérdésedre, csak előbb ásítanom kell.Bemelegítem a fenekemmel, hogy gyorsabban végezz majd a levessel.Macskaszőr? Ugyan! Miért pont most kezd el zavarni téged?
Éppen belepasszol.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Most komolyan gondolod, hogy épp ebben szeretnéd összekeverni a palacsintához a hozzávalókat?
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Mit akarsz? Már elkezdtem álmodni is…
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Azonnal válaszolok a kérdésedre, csak előbb ásítanom kell.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Bemelegítem a fenekemmel, hogy gyorsabban végezz majd a levessel.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Macskaszőr? Ugyan! Miért pont most kezd el zavarni téged?
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Persze még ha nem is kapjuk rajta kis barátunkat, hogy a konyhai dolgaink között tölti pihenőidejét, mielőtt nekilátunk főzőcskézni, érdemes átgondolnunk, vajon nem szunyókálhatott-e a kis drága édesdeden a serpenyőnkben.