A jó étel titka a jó alapanyagokban rejlik.

Mi is kell egy jó csirkepaprikáshoz? Lássuk csak! Hagyma, paprika, só, bors, egy macska… Ja, hogy az nem! Cicásoknak érdemes kétszer is körülnézniük a konyhában, mielőtt nekilátnak a vasárnapi ebéd elkészítésének. Sosem lehet tudni, melyik lábasukban lapít egy macska.

Egy rántottát valaki?

Éppen belepasszol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Laphroaig Lagavulin (@laphroaig_lagavulin) által megosztott bejegyzés

Most komolyan gondolod, hogy épp ebben szeretnéd összekeverni a palacsintához a hozzávalókat?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Walczak (@zwierzaki_bartoszowki) által megosztott bejegyzés




Mit akarsz? Már elkezdtem álmodni is…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Coates (@jennifercoates666) által megosztott bejegyzés

Azonnal válaszolok a kérdésedre, csak előbb ásítanom kell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria Hecker (@mhacrkira) által megosztott bejegyzés

Bemelegítem a fenekemmel, hogy gyorsabban végezz majd a levessel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adventures of JB and Moose (@jbandmoose) által megosztott bejegyzés

Macskaszőr? Ugyan! Miért pont most kezd el zavarni téged?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carla + Sesame + Gracie (@carlafulworld) által megosztott bejegyzés

Persze még ha nem is kapjuk rajta kis barátunkat, hogy a konyhai dolgaink között tölti pihenőidejét, mielőtt nekilátunk főzőcskézni, érdemes átgondolnunk, vajon nem szunyókálhatott-e a kis drága édesdeden a serpenyőnkben.