in

Csendes séta a kedvencekkel az állatokért és a petárdázás ellen!

Petárda STOP néven indult kezdeményezés a Goldenvet szervezésében.
Próbálják felhívni a figyelmet a petárdázás és tűzijátékozás veszélyeire, és arra, hogy mennyi állatot és embert zavar a féktelen durrogtatás, továbbá a chipezés fontosságára és az állatvédők áldozatos munkájára egy közösségi csendes sétával. A menet 2017. december 29-én 17 órakor indul a Feneketlen-tótól és a Szabadsághídon át a Vigadóig tart a séta. Bárki csatlakozhat, viszont csak jól szocializált és épp nem tüzelő kutyával lehet érkezni!

A kiindulási ponton minden kutya kap egy aranyszalagot, hogy ezzel jelezzék nem értenek egyet a petárdázással, félnek a petárdától, vagy szolidarítanak a petárdák áldozataival – illetve amire ráírják a gazdi telefonszámát. Az összes oda érkező kedvenc számára a Goldenvet rendelő biztosítja helyben a Nincspara cseppet, (az érkezési ponton, ott beadva). A csepp helyben jótékonysági felajánlásért megvásárolható – a teljes bevételből a rendelő a petárdázás áldozatait mentő szervezeteket támogatja.

Nem csak a fővárosban, hanem Nyíregyházán és Szombathelyen is csatlakoztak a felhíváshoz.

“Hozzál mécsest magaddal! Öltözz melegen!”- üzenik a szervezők. És persze a kakis zacsi se maradjon le, hogy a kutyusok ne hagyjanak nyomokat maguk után, mert tudjuk, hogy a kakitündér nem létezik.

Az eseményhez itt lehet csatlakozni:

https://www.facebook.com/events/302608556912201/

A cicákat is elvarázsolja a karácsonyfa

Így intézi a karácsonyi bevásárlást egy őz