Őszinte ebek.

John Stessel bűvész, aki normál esetben különböző trükköket és varázslatokat mutat be rajongóinak a színpadon vagy a közösségi médiafelületeken. A férfi ugyanakkor nagy állatbarát is, így sajátos és igen hatékony módon támogatja kedvenceit.

Stessel ugyanis menhelyi kutyusokat népszerűsít, mégpedig úgy, hogy trükköket mutat nekik.

A St. Hubert menhelyen, New Jersey-ben élő ebek odáig vannak a mókáért, de ami ennél is fontosabb: a lelkes négylábú közönség imádnivaló reakciói felkeltik a gazdijelöltek figyelmét. Minden kutyus egyéniség és mindegyik máshogy reagál, amikor meglátja, hogy eltűnik a jutalomfalat, amit egy pillanattal azelőtt még a bűvész kezében látott. Egyesek vadul keresni kezdik, mások meglepetten bámulnak vagy segítségkérően oldalra néznek.

A tündéri reakciókért pedig rajong az internet népe.

A kutyusok ugyanis okosak, követik szemükkel az eltűnő tárgyakat és próbálják kitalálják, hogy hova dugta el azokat a mágus. Annyira aranyosak, hogy az így bemutatkozó állatok közül már többen gazdira leltek!

Érdekesség, hogy Stessel allergiás a kutyákra, ezért a forgatások előtt gyógyszert szed be, hogy a csalánkiütések ne akasszák meg a munkát.

Forrás: www.goodnewsnetwork.org