Közvetlen rálátást nyújt az úszkáló halakra.

A macskák kíváncsisága és vadászösztöne is felébred az akvárium láttán. Gyakran látni őket halak társaságában, ha lehetőségük van rá, még pecáznak is, de pusztán a látvány is sokáig képes lekötni őket.

Ennek kapcsán juthatott Melissa Krieger eszébe, hogy meglepi kedvenceit, és egy egyedi akváriumot készíttet. A szekrényen álló üvegépítmény alján egy különleges kiugró rész van, amelyen keresztül belátható a halak egész élettere, a kényelmes nézelődésről pedig egy polc gondoskodik macskaággyal.

Elsőként Jasper fedezte fel az ajándékot:

Bár három másik macska is ott él, őket nem annyira nyűgözte le a természetes mozi. Előfordul ugyan, hogy ők is megnézik a vízi állatokat, mégsem köti le őket annyira, mint Jaspert.

Érthető, hogy a gazdi és a macska is örül a szoba ékességének, de mi a helyzet a halakkal? Azt gondolnánk, ők azért annyira nincsenek elragadtatva attól, hogy egy másik állat, ami szívesen meg is enné őket akár, a tekintetét gyakorta rájuk szegezi. Melissa szerint azonban a halakat nem izgatja a rajongójuk, stresszmentesen élnek együtt a kukkolással.

Forrás: BoredPanda

Ez is érdekelhet:

A lehetőségek tárháza végtelen: építs halkilátót!