A mókás online tárgyalások egyik gyöngyszeme.

A virtuális világnak is megvan a varázsa, ilyen biztosan nem történhetett volna meg személyesen. Hivatalos tárgyalást kezdtek Zoom-on keresztül, amikor Roy Ferguson bíró jelenlétében, cizelláltan felhívták az államot képviselő Rod Ponton ügyvédúr figyelmét arra, hogy kismacska képével csatlakozott a konferenciabeszélgetéshez. Mint utóbb kiderült, az asszisztens kislányának sikerült cicás filtert állítania, amit csak nagy nehezen sikerült eltávolítaniuk.

Előtte viszont megvolt az igazán jó rész: a szomorú szemű kiscica győzködi a bíróurat és a jogásztársakat, hogy ő nem macska.

A maga nemében ez egy zseniális remekmű, a bíróság nem szokott vicces hely lenni. Így viszont igazán szerethetővé vált a tárgyalás, és a kimért doktorok arcán a mosoly, amit próbáltak leplezni. Ez az apróság bejárta a világot és sokak napját vidította fel, ami nem elhanyagolható ebben a nehéz helyzetben.

A tanulságot azonban nem árt levonni: nézzük meg a gépünket, miután egy kisgyermek használta! Lehet, hogy meglepetéseket rejt!

Forrás: New York Times