in

Ez történik, ha a szüleidre bízod a kedvencedet

A tiszteletbeli nagyszülők az állatokat is épp úgy el tudják kényeztetni, mint az unokákat.
Furcsa módon azok is, akik egyébként tiltakoztak a háziállatok ellen. A #grandpawrentschallenge néven fut a kihívás, ami a kutyák/macskák és fogadott nagyszülők közötti kapcsolatot hivatott megmutatni képekkel és kedves történetekkel kiegészítve. Elragadóak együtt:

Az én apukám és az unokái, Harvey és Layla. Egy szakítás után hazaköltöztem a szüleimhez a kutyáimmal. Szent Patrik napján apukám későn jött haza a munkából, így éjféltájt bejött a szobámba és megkérdezte, hogy ébren vagyok-e még? Ugyanis valami nagyon fontos dolgot hozott a kutyák számára. Ezek kis zöld kalapok voltak, amiket rájuk rakott és kérte, hogy készítsek egy közös képet róluk, mintha együtt buliznának. Azóta is ez az egyik kedvenc képem, mindig mosolyt csal az arcomra.

A morcos férfi, aki nem akarta, hogy kiskutyát hozzak a házba, felhív és megkérdezi, hogy hova vitted a babámat?!

Apukámnak nemrég egy hasi műtétje volt, de Fred gyengéden vigyáz rá.

Flynn szereti a nagymamáját.

Büszke nagypapa.

Amikor 13 éves voltam, könyörögtem a szüleimnek egy husky-ért, de apukám azt mondta nem, nem lehet kutya. Most 21 éves vagyok, spóroltam rá pénzt és vettem egyet. Ő Blizzard, aki azért nem jöhet velem, mert apukám azt mondja az ő barátja és nem mehet innen sehova. Szeretik egymást. 

Lunának nehéz élete volt, bántották, mielőtt örökbe fogadtam. Nagyon félt, főként a férfiaktól, nem érhettek hozzá. Egészen addig, amíg magammal vittem őt a nagyszüleimhez. Akkor, ameddig a nagymamámmal beszéltem, Luna a nagypapám ölébe ugrott. Azóta is imádják egymást. Akárhányszor beszélünk telefonon a papa mindig megkérdezi, hogy van a nagy kölyök és mikor megyünk hozzájuk?

Mekkorát fordul a világ! Azok, akik korábban nem akartak kutyát, vagy akik szerint a kutyának kint a helye, a kor előrehaladtával a legnagyobb egyetértésben időznek együtt a kanapén, az ágyban a kutyusokkal, finom falatkákkal halmozzák el őket, és szívesen tesznek közös sétákat. Örömteli változás ez!

Forrás: BoredPanda

 

Idén fellégezhetnek az állattartók, csendes lesz a szilveszter!

Íme a világ leghangosabban doromboló cicája