Meleg otthon.

Kelet-Kínában sem enyhe a tél: egy nemrég a világhálóra felkerült videó azt mutatja be, hogy mi történt egy szinte halálra fagyott cicával, miután szerencséjére egy jószívű nő rátalált. A kismacska egy kemény téli hóviharban lapult a bokor alatt – itt vette észre az asszony.

A felvételen úgy tűnik, hogy szinte már semmi élet nem volt az állatban, szó szerint halálra fagyott. Nem mozdult, teljesen dermedt volt a hidegtől. A cica még élt, de a farka olyan merev volt, mint egy bot.

A nő azonban nem adta fel, bevitte a házába a cicuskát és melengetni kezdte. Először törölközővel igyekezett megszárítgatni, majd hajszárítót hozott és azzal próbálta felmelegíteni az állatot. Elszántan dolgozott, meggyőződése volt, hogy sikerülhet a csoda és vissza tudja a cicust hozni az életbe.

Úgy tűnik, hogy tényleg igaz az, hogy a macskákban több élet van, mert a kiscica életre kelt, hamarosan pedig teljesen visszanyerte az erejét is. A nő pedig elhatározta, hogy megtartja a tündéri kis négylábút, akinek a Mimi nevet adta. A videó alapján úgy véljük, hogy a virgonc Mimi a lehető legjobb helyre került!

Forrás: www.goodnewsnetwork.org

A kiemelt kép illusztráció.