Az önkiszolgáló kutyamosó remek lehetőség arra, hogy megkíméld a fürdőszobád, de saját magad fürdethesd a kedvenced.

Ha valaki küzdött már mondjuk a nagytestű kutyájával a saját fürdőszobájában az tudja, hogy mennyire jól jönne egy erre kialakított hely. Eldugult lefolyó, mindenütt kutyaszőr és víz, indokolatlan helyekre kenődő kutyasampon és járulékos egyebek. A kutyakozmetikus is remek megoldás lehet, de, aki maga szeretné csinálni, azok számára találták ki a Wash & Vau-t.

Az országban már több helyen megtalálható az éjjel-nappal elérhető kutyamosó. Fűtött helységek, ahol rendelkezésre áll minden, ami a kutyusok fürdetéséhez kellhet. Víz, törülköző, különböző ebeknek készült samponok, fülvédő, szárító. Az önkiszolgáló elven működő rendszerben a gépek érmét, papírpénzt, Wash & Vau törzsvásárlói kártyát fogadnak el, a végösszeg főként rajtunk múlik.

300 forint / perc egységáron működnek a gépek, amik 6+1 funkciót tartalmaznak: (kád)fertőtlenítés, sima vizes mosás, samponos, bolha- és kullancsriasztó samponos, illetve kondicionálós mosás, szárítás, valamint szüneteltetés. Nincs kötött program, így a saját elképzelésünk szerint fürdethetjük  meg kutyusunkat.

Budapesten több helyen is rendelkezésre állnak ilyen üzletek, de az ország több pontján megtalálhatók. További részleteket az Wash & Vau oldalán találsz.

A nyitókép illusztráció!