in

Hatvan kilométert tett meg a kutyus, hogy hazataláljon

Több mint három hétig tartott az utazás.
Egy autópálya pihenőjénél felejtették a gazdái, amikor egy hosszas utazás közben megálltak egy kicsit. A kutya is kiszállt, hogy könnyítsen magán, a családtagok pedig azt hihették, hogy már végzett és az autóban pihen.

Amikor pár órával később a célhoz értek, és észrevették, hogy Dou Dou nincs velük, nagyon kétségbeestek. Másnap vissza is mentek a helyszínre megkeresni, de nyomát sem találták.

Több alkalommal is felkeresték a helyet, időt és energiát nem sajnálva a keresésre, de nem jártak sikerrel. Abban reménykedtek, hogy nem esett baja és talán egy jószívű idegen befogadta. Már le is tettek arról, hogy viszontlátják kedvencüket, amikor hetekkel később egy kóbornak látszó kutyus jelent meg a küszöbükön. A sovány, koszos bundájú kutyát először el akarták zavarni, de a szemeit látva rájöttek, hogy ez bizony az ő kutyájuk: Dou Dou hazatalált.

Lefogyott, fáradt volt és megviselt, de más baja nem volt szerencsére. Egy alapos fürdetés után végre ehetett egy jót és kipihenhette magát. Újra a családi körben élheti a mindennapjait, ahol valószínűleg most már sokkal jobban odafigyelnek rá.

Forrás: OddityCentral

Így faragnak tököt az állatbarátok!

Mi az a fordított tüsszentés a háziállatoknál?