Erzsébet, az Észak-Budai Vadászkörzet Cinegemadár Szakosztályának Elnök Asszonya fontos elfoglaltságai mellett kiáll jó ügyekért!

Szívén viseli az éhezők gyermekek sorsát, ezért kér mindenkit akinek módja van rá, támogassa valamilyen formában a Magyar Élelmiszer Bank Egyesületet!

Ez a szervezet azzal foglalkozik, hogy “fölöslegessé vált” vagy megsemmisítés előtt álló élelmiszerfelesleget, melyek kereskedelmi forgalomba valamiért nem hozhatók, de minőségileg fogyaszthatók, karitatív szervezeteken keresztül eljuttatják a nélkülözőknek. Az élelmiszer így nem, viszont a csomagolás és az adományok eljuttatása pénzbe kerül. Számosítva: 1000 Ft összegű adományból 30000 Ft értékű élelmiszert, 18 db kajacsomagot tudnak eljuttatni a rászorulókhoz.

Az Elnökasszony 2017. Április 8-án 11 órától várja híveit a Vivicittán, az Élelmiszerbank Jótékonysági Büféje mellett, az 56-os emlékműnél a Dózsa György úton. Itt megvásárolható lesz könyve 2990 forintért, amiből minden darab után 500 forintot kap meg az Élelmiszerbank. Akiknek már megvan a könyv, mehetnek dedikáltatni is. Lesz futás és ott lesz Gergely.

 

Segítsünk, hogy jól lakhassanak a gyerekek! Számítunk Rád is!

Puszi, hobbiallat.hu!

Erzsi Facebook oldalát itt találod, az eseményhez itt csatlakozhatsz, a jótékonysági felhívásról szóló Elnök Asszonyi kommünikét pedig itt olvashatod.