Az ismert sztárok is hétköznapi emberek.

Ugyanúgy élik a mindennapjaikat a filmvásznon kívül, mint bárki más. Bár nagyobb figyelmet kapnak, többször kell a rivaldafényben megjelenniük, anyagi gondjaik sincsenek feltehetően, de egy csendes kedd délután, mackónadrágban vakarásszák kedvencük fülét, ahogyan mi is tesszük.

A következőkben bemutatott hölgyek közös vonása, hogy gyönyörűek, sikeresek és imádják a kutyákat!

Amanda Seyfried és Finn

A modellként is helytálló színésznő kedvence az ausztrál juhászkutya, Finn. Rendkívül intelligens eb, hivatalosan is bárhova elkísérheti gazdáját, nem csak sztárkutya, hanem a pánikbetegségtől is megóvja gazdáját.

Hilary Swank

A kétszeres Oscar-díjas színésznő, aki producerként is tevékenykedik, az örökbefogadás híve. Nem csak saját kutyái mentettek, hanem saját állatvédő alapítványt is létrehozott, hogy minél több kutyának segíthessen.

Jennifer Aniston és Lord Chesterfield

A számos sikeres filmben szereplő színésznő nagy kutyaimádó is egyben, legújabb mentett kutyusa a bájos Lord Chesterfield.

Katherine Heigl

A szépséges színésznő egy nagy farmon él családjával és rengeteg állattal. Kutyák, macskák, szamarak, csirkék és kecskék is az élete részei. Itt épp az egyik mentett pomerániai spiccével készített közös képet.

Kristen Bell és Frank

Legtöbben Veronica Marsként ismerik, pedig remek alakítást nyújtott Rossz anyaként is. A hétköznapokban ő is nagy állatbarát, a képen egyik kedvence, Frank szerepel.

Salma Hayek

A gyönyörű mexikói színésznő imádja a kutyákat, számára sem okoz megfürdeni kedvencét.

Margot Robbie

A csodálatos színésznő, akit már parfümök reklámarcaként és modellként is láthattuk, a legjobban öltözött sztárok közé sorolják, ráadásul nagy állatbarát. Szintén az örökbefogadás híve, aki lelkesen kampányol amellett, hogy menhelyről fogadjanak örökbe kutyákat.

Forrás: BoredPanda, wikipedia