Egy szép nő egy szép lovon igazán festői látványt tud nyújtani.

Amerika női filmcsillagai is nyeregbe szálltak egy filmszerep kedvéért, vagy szabadidejükben hódolnak a lovassportnak. Sokuk nagy állatbarát szerencsére, jó látni a vörös szőnyegen kívül is őket. Főleg az urak fogják imádni ezt az összeállítást, de a hölgyeknek is érdemes megnézni. Gondoltad volna róluk, hogy valaha is látod őket lovon?

Reese Witherspoon

A Dr. Szösziként megismert színésznő nagyon jól néz ki lovon is!

Nicole Kidman

A megszámlálhatatlanul sok szerepben megjelenő dögös vörös Ausztráliai lovaglása során lett lencsevégre kapva.

Kristen Stewart

Az Alkonyat filmek koronázatlan vámpír királynője, a Hófehér és a vadász című filmben teljes bádog harci díszben feszítve vágtat, természetesen résnyire nyitott szájjal, mint mindig.

Penelope Cruz

Az igazán szexi spanyol szépség a Las Bandidas forgatásán készült képen, korhű ruhakölteményben rabolja el a férfiszíveket.

Jennifer Garner

Számos szerepe mellett Ben Affleck feleségeként híressé vált csodaszép színésznő, Russell Brand társaságában forgatott lovas jelenetet 2010-ben.

Julia Roberts

Az ő főszereplésével készült Micsoda nő! az egyetlen film, ami azt az illúziót kelti, hogy prostinak lenni jó. Erin Brokovichként zűrös természettel, Oltári nő-ként ismét Richard Gere-el együtt láthatjuk, itt azonban már lóra is pattant.

Kaley Coucou

Azaz legismertebb szerepében Penny, az Agymenőkből, szabadidejében a lovassportok szerelmese.

Virginia Hankins

Jeanne d’Arc, az Orleans-i szűzként is feltűnt színésznő, mintha Merida, a bátor lenne a valóságban. Vagy csak nekem tűnik úgy?

Képek: usmagazine.com, pinterest.com