in

Hollywood női ikonjai lovon is épp oly jól mutatnak!

Egy szép nő egy szép lovon igazán festői látványt tud nyújtani.
Amerika női filmcsillagai is nyeregbe szálltak egy filmszerep kedvéért, vagy szabadidejükben hódolnak a lovassportnak. Sokuk nagy állatbarát szerencsére, jó látni a vörös szőnyegen kívül is őket. Főleg az urak fogják imádni ezt az összeállítást, de a hölgyeknek is érdemes megnézni. Gondoltad volna róluk, hogy valaha is látod őket lovon?

Reese Witherspoon

A Dr. Szösziként megismert színésznő nagyon jól néz ki lovon is!

Nicole Kidman

A megszámlálhatatlanul sok szerepben megjelenő dögös vörös Ausztráliai lovaglása során lett lencsevégre kapva.

Kristen Stewart

Az Alkonyat filmek koronázatlan vámpír királynője, a Hófehér és a vadász című filmben teljes bádog harci díszben feszítve vágtat, természetesen résnyire nyitott szájjal, mint mindig.

Penelope Cruz

Az igazán szexi spanyol szépség a Las Bandidas forgatásán készült képen, korhű ruhakölteményben rabolja el a férfiszíveket.

Jennifer Garner

Számos szerepe mellett Ben Affleck feleségeként híressé vált csodaszép színésznő, Russell Brand társaságában forgatott lovas jelenetet 2010-ben.

Julia Roberts

Az ő főszereplésével készült Micsoda nő! az egyetlen film, ami azt az illúziót kelti, hogy prostinak lenni jó. Erin Brokovichként zűrös természettel, Oltári nő-ként ismét Richard Gere-el együtt láthatjuk, itt azonban már lóra is pattant.

Kaley Coucou

Azaz legismertebb szerepében Penny, az Agymenőkből, szabadidejében a lovassportok szerelmese.

Virginia Hankins

Jeanne d’Arc, az Orleans-i szűzként is feltűnt színésznő, mintha Merida, a bátor lenne a valóságban. Vagy csak nekem tűnik úgy?

Képek: usmagazine.com, pinterest.com

Az örök barátság nem csak a szívünkben él

Megható, ahogyan a tigrismama sajátjaként gondoskodik malacbébikről