Néha a pártalálás nem könnyű feladat, de egy felmérés szerint a kutyusok növelhetik az esélyeket.

A Klooff nevű állatbarát alkalmazás csapata készített egy felmérést ezer fő megkérdezésével, hogy hogyan hatnak a kutyusok a párválasztásra. A megkérdezettek között voltak állattartók és nem állattartók, heteroszexuálisak és melegek, nők és férfiak egyaránt, 18 és 33 éves kor között.

Akinek van kutyája mindenképp vonzóbb. Sugallja, hogy tulajdonosa gondoskodó, van felelősségérzete és jó szíve. De ezen belül nem mindegy, hogy milyen kutya. Úgy tűnik toronymagasan a golden retrieverek és más retrieverek teszik kívánatosabbá mindkét nemet.

A férfiakat a retrievereknél már csak a német juhászok teszik vonzóbbá. Utána jön a golden retriever és labrador. Őket követik a husky-k tulajdonosai, majd a francia bulldogok gazdái. Ezek az urak a nők szemében “jó apának” és ” férfias férfinak” találtatnak. A francia bulldog tartók megítélése a “macsó”, akivel mondjuk lehet, hogy nem életre szóló kapcsolatot terveznek a hölgyek, pusztán alkalmi jellegűt.

https://www.instagram.com/p/BSjmZ_cDrZr/?taken-by=hotdudeswithdogs

A nők közül leginkább golden retriever és labrador gazdikkal ismerkednek legszívesebben. Őket követik a csivava tartók. Itt már más a randevú célja, mert vegyül a lelkesedésbe némi sztereotípia. Valószínű Paris Hilton és Dr. Szöszi után sorolják az urak a “buta, de nagyon dögös” kategóriába a csivavákat imádó hölgyeket. Utánuk következnek a nők bármilyen kölyökkutyával, majd a beagle szerelmesei.

Ti mit gondoltok erről?

Forrás: WOOFipedia