Matt Weatherall lakhatásért cserébe vigyáz a cicákra, amikor a gazdik elutaznak.

Matt is, mint a legtöbb fiatal, nem rendelkezik elég nagy tőkével, hogy saját otthont vásároljon, de egy albérlet fenntartására sem szeretne nagyobb összeget költeni, ezért sokáig hostelekben bérelt magának ágyat. Egyszer aztán egy haverja megkérdezte tőle, hogy nem e költözne be hozzá és vigyázna a macskájára egy kis időre, amíg ő elutazik és a válasz természetesen igen volt. Ez volt az első lépése a profi macskaszitter karrierhez. Főállásban rendezvényszervező, de aztán különböző házakba tér haza bársonytalpú kis barátaihoz. A folyamatos költözés azért elég megterhelő, ezért két hétnél kevesebb időt egy helyen már nem is vállal.

Magát úgy írja le leendő ügyfeleinek, mint cicaszitter, élő betörőriasztó és profi növénylocsoló. Bár külön bért ezért nem kér, a lakhatás fedezi a felügyeletet, ezzel havonta rengeteget spórol, amit albérletre költene.

Hogy mekkora erre a kereslet?

Nagyobb, mint hinnénk! 2017 óta csinálja és általában hónapokkal előre be van már táblázva. Bár ő is tudja, hogy nem akar örökké így élni, a leleményességével valószínűleg éveken belül össze tud majd spórolni egy saját lakásra.

Azért a maga nemében zseniális a srác, nem?

Forrás: Matt the cat sitter