A Noé Állatotthon Alapítvány ivartalanítási akciót hirdet a MAGNET Bank támogatásával!

A felelős állattartás részét képezi a nem kívánt szaporulatok megelőzése. Ennek fényében ivartalanítási akciót hirdettek 2017. augusztus 1-től a támogatás kimerüléséig vagy legkésőbb 2017. december 15-ig tart.

Ez idő alatt előzetes bejelentkezés után, ami kizárólag az ivartalanitas@noeallatotthon.hu email címen lehetséges, lehet igénybe venni a kedvezményes árú beavatkozást, ami számszerűsítve:

Gazda által fizetendő kedvezményes ivartalanítási költség:

Kutya:
Szuka 15 kg-ig: 8.000,- Ft
Szuka 15 kg felett: 10.000,- Ft

Kan 15 kg-ig: 6.000,- Ft
Kan 15 kg felett: 8.000,- Ft

Macska:
Nőstény: 3.000,- Ft
Kandúr: 2.000,- Ft

(A feltüntetett árak bruttó árak, amelyet a műtét napján kell átadni az állatorvos részére. Vemhes állat esetén nincs felár!)

Ezzel párhuzamosan az ivartalanítást igénybe vevők részére a szívférgességi gyorsteszt az akció ideje alatt 3000 forintba kerül.

A műtéteket a 17. kerületi Babóca Állatorvosi rendelőben végzik. Az állatokat saját gazdájuk, vagy a velük egy háztartásban élő személy viheti, minden más esetben meghatalmazás szükséges.

A kutyák érvényes veszettség elleni oltással és chippel ellátva juthatnak el a beavatkozásra.

Az oltási könyv minden esetben szükséges!

További információ: Noé Állatotthon Alapítvány

UPDATE: 

Sajnos hamarabb, mint gondoltuk volna, a keret pár nap alatt kimerült. Reméljük a hatalmas igényre való tekintettel bővítenek a kereten és/vagy más rendelők, alapítványok is kezdeményeznek ilyen akciót!