Viccnek tűnik, de nem az.

A georgiai Douglas megye sheriffjének egyik embere kellemetlen helyzetbe került, amikor hivatalos rendőrségi iratokat kellett kézbesítenie. Az egyik háznál megállva, ahogy elindult a dokumentumokkal, egy kecske ugrott a rendőrautóba és bőszen falatozni kezdte az ott talált papírokat. Ha azt mondaná a rendőrnő a felettesének, hogy nem sikerült kézbesítenie a kért iratokat, mert azokat megette egy kecske, ki hinné el?

Szerencsére a hölgy testkamerája rögzítette az eseményeket, így bizonyítani tudta, hogy valóban ez a bizarr helyzet állt elő:

Ráadásul szegény rendfenntartónak meggyűlt a baja az állattal akkor is, amikor megpróbálta kitessékelni a kocsijából. Amikor végül sikerült, akkor még fel is öklelte a jószág. Nem ez volt a szerencsenapja!

A kecskék alapvetően nagyon kíváncsi állatok és szinte mindent megesznek. Bármibe belekóstolnak, ami az útjukba kerül, a kartondobozokba épp úgy, mint egy kabát gombjába. A fékezhetetlen felfedezési vágyukat támogatja a kiváló egyensúlyérzékük, így sokszor olyan helyekre is felmásznak, ahova nem kéne. Megvan a magukhoz való eszük, még ha nem is úgy taníthatóak, mint mondjuk egy kutya. No nem azért, mert nem lenne hozzá elég intelligenciájuk, hanem mert egyszerűen nem akarják.

Ezek ismeretében már nem is olyan meglepő a rendőrautóba ugró, majd ott falatozni kezdő kecske esete, ugye?

A nyitókép csak illusztráció!

Forrás: Fox5