Olykor egy ebet is nehéz fotózni, nemhogy egy egész csapatot.

A Miamiban található, Woofpack névre keresztelt kutyanapközi viszont tökélyre fejlesztette a műfajt, zseniális képeket készítenek rengeteg kutya közreműködésével.

Bár a szolgáltatás, amit nyújtanak a kutyák oktatása és szórakoztatása, nem pedig a fotózás, hobbiként elég sikeresen űzik. A jelek szerint sok jó kutya kis helyen is elfér.

Ez bevallhatóan nagyon komoly teljesítmény. Sok állatot egy helyen tartani fegyelmezetten, akár egy pillanatra is úgy, hogy közben ők tulajdonképpen örülnek a feladatnak, tehetséges kiképzőkre vall. Sandra és Jose bizonyára szeretik a munkájukat, ami az eredményen is látszik. A vidám és jólnevelt kutyusok csoportképei szívmelengetőek.

Ez egyébként az “ül” és a “marad” parancsok magasiskolája, amit minden kutyának érdemes elsajátítani. A fegyelmezett, jól szocializált kutyával öröm az élet, az ő érdekük is, hogy tudjanak viselkedni és együttműködni. Ez a belépőjük a kutyanapközikbe, ahol foglalkoznak a kedvenceinkkel, amíg dolgoznunk kell vagy nyaralunk. Mozgás, játék, társaság és persze tanulás minden ott töltött napjuk.

Jó látni egy ekkora csapatot ilyen boldogan!

Forrás: BoredPanda