A keresetlen szavak válóoknak minősültek.

Valószínűleg nem ők az egyetlen pár, akiknek elváltak az útjai a kedvencük miatt, viszont ebben az esetben a hölgy a nyilvánosság véleményét kérdezte, hogy jól döntött-e.

Már a románc kezdetén jelezte a férfi, hogy ő inkább a kutyákat szereti, a macskákat nem, de ez nem gátolta őket abban, hogy a nő lakásában összeköltözzenek, amiben Millie, a cica is otthon van. Több konfliktus is volt a háziállat miatt, de a macska maradt. A probléma igazán akkor csúcsosodott ki, amikor a férfi azt hitte, a barátnője nem hallja, és beszólt a kedvencnek. Mivel a lány hallotta, úgy döntött a cicát választja és kitette kedvesét.

Utána persze még beszéltek, hogy talán túlreagálta a dolgot, mert mégsem volt olyan tragikus ez a momentum, de a kapcsolatnak így is vége lett.

A kommentelők a kérdező mellé álltak, szerintük jól tette, hogy kirakta a férfit, pedig talán nem is az a kérdés, hogy jó döntés volt-e véget vetni a kapcsolatnak, hanem az, hogy érdemes-e egyáltalán belevágni olyanba, aminek az elején ekkora ellentét húzódik? Lehet szó kutyáról, macskáról, lóról, papagájról, hörcsögről vagy bármilyen állatról, ami az életünk szerves része, nem kéne már a randizási fázisban, de az összeköltözés előtt mindenképp tisztázni az ilyet?

Forrás: BoredPanda