Ráfér a pihenés.

TV reklámok, közösségi média kampányok: Kit Kat, a rendkívül tehetséges macska számtalan helyen volt már látható. A 13 éves cica egyben Guinness-rekorder is: a „legtöbb ugrás egy perc alatt, amit macska hajtott végre” világcsúcs tartója.

Kit Kat 60 másodperc alatt kilencszer ugrotta át a kötelet, ezzel beírta magát a történelemkönyvekbe. A siker persze nem a semmiből jött: ezért a pillanatért edzett egész életében.

Az állatidomár és tehetséggondozó Trisha Seifried mentette meg a cicát, akire annak testvéreivel és anyjával együtt egy istállóban bukkant. Úgy tűnt, hogy a kismacskák kb. 4 hetesek, amikor a lány a farmjára vitte őket.

Mire 6 hónapos lett, Kit Kat már ugrókötelezett egy nagyobb tömeg előtt a farmon, eloszlatva azt a tévhitet, hogy a macskákat nem lehet megtanítani mutatványokra.

Trisha saját ügynökségében foglalkozik az állatokkal és kedvencei már beutazták a világot, számtalan helyen, műsorban, reklámban szerepeltek. Kit Kat még köztük is igazi sztárnak számít.

Az ugrókötelezés csak a jéghegy csúcsa ennél a tehetséges macskánál. Kit Kat 20 trükköt mutat, többek közt integet, forog, parancsra nyávog, pacsit ad.

Az ugrókötelezés kétségkívül a cica leglátványosabb produkciója, de gazdija a kora miatt már csak kevés ugrálást engedélyez neki. Most a négylábú kedvenc mutatványa a pacsizás, egyszerűen imád pacsit adni. Kit Kat egyébként is rajong a tanulásért, trénere még sosem látott ilyen keményen dolgozó macskát, aki mindent belead, bármi is a feladat. A cicát leginkább pozitív megerősítéssel és jutalomfalatokkal lehet ösztönözni.

Kit Kat gazdijával in Missouri államban él, más cicákkal, kutyákkal és madarakkal, akiket a lány az utcáról mentett vagy menhelyekről hozott ki az évek alatt. A cicus nagyon ragaszkodó, mindenki legjobb barátja, igazi aranyszíve van.

Forrás: www.guinnessworldrecords.com