Happy.

Világszenzáció történt egy ausztrál tejfarmon: egy Holstein-fríz fajtájú boci (aki bika) egy vicces mosollyal az oldalán látta meg a napvilágot.

Tényleg úgy néz ki, mintha valaki a fehér szőrébe feketével egy mosoly jelet: egy szájat és két szempöttyöt rajzolt volna.

A Holsteinre jellemző fekete és fehér mintázat véletlenszerű rajzolatokat eredményezhet, időnként ebből mókás minták lesznek, például egy szív alak vagy egy 7-es szám, most pedig egy igazán extra minta: egy mosolygó fej.

Megan és Barry Coster farmján évente 700 borjú születik, de ilyen különlegesség még sosem fordult elő. A Victoria állambeli farmon a férj látta meg egyik reggel az állatot és azonnal küldött is egy képet róla a nejének. A nő először nem is akart elhinni, hogy nem vicc vagy manipuláció a fotó, azt hitte, hogy valamelyik munkás pingálta a borjúra a mintázatot. A boci a Happy, vagyis Vidám nevet kapta.

Happy a különös jel miatt a telepen dolgozó munkások nagy kedvence lett, mindenkit megmosolyogtat és úgy tekintenek rá, mit egyfajta kabalára, szeretnek a közelében lenni. Nem beszélve arról, hogy Happy remek fűnyírónak is bizonyul.

Forrás: www.goodnewsnetwork.org