Maradt még az üvegben.

Coco, a kétéves labrador retriever kis híján életét vesztette alkoholbetegsége miatt. Szegény pára egy hónapot töltött az intenzív kezelés alatt, miután kiderült, hogy súlyos alkoholfüggő. Coco gazdija elhunyt és egy másik kutyussal együtt az egyesült királyságbeli Plymouthban találtak rá egy menhely munkatársai.

A szakembereknek azonban fogalmuk sem volt arról, hogy a hátrahagyott kutyusok milyen problémával küzdenek. Kiderült ugyanis, hogy mindkét eb alkoholfüggő. Lassan világossá vált, hogy a néhai gazdijuk éveken át a nyitott üvegeket mindig a hátsó kertben hagyta, mielőtt aludni tért. A kutyusok pedig szépen rájártak az üvegekre. Szerencsétlen állatok alkoholgondja annyira súlyos volt, hogy a másik négylábú nem is élte túl az elvonót, Coco pedig 4 hétig altatásban élt.

Coco szerencsére azóta túl van a nehezén és már egészen úgy viselkedik, mint egy normális kutya, a gyógyszereit is elhagyhatta. Készen áll arra, hogy örökbe fogadják, fizikailag már rendben van, de mentálisan még nem teljesen épült fel, időnként nagyon ideges lesz. Remélhetőleg innentől már könnyebb élet vár rá!

Forrás: www.odditycentral.com

A kiemelt kép illusztráció.