Extra szolgáltatások.

Az állattartóknak nagy gondot okoz nyaraláskor, utazáskor, hogy kire bízzák kedvenceiket, amíg ők távol vannak. A hongkongi nyúltartók most fellélegezhetnek, mert négylábú barátaik talán még jobb helyre kerülhetnek az utazás ideje alatt, mint a gazdik.

2022 nyarán nyitotta meg kapuit a kifejezetten nyusziknak készült Bunny Style resort luxushotel, ahol Hongkong meleg, párás időjárása elől védett, klimatizált területen, biztonságban vannak az állatok. A hotel egyelőre 15 nyuszi befogadására képes.

A szőrös kis állatok itt hatalmasat játszhatnak, favárakra ugrálhatnak, alagútban bujkálhatnak más nyúlbarátokkal együtt.

A szálló tele van, alig lehet már időpontot foglalni. A vendégek rendszeres tornán, partikon, spa kezeléseken és szénázásokon vesznek részt. Természetesen van itt egy játszószoba is, ahol nagyokat ugrálhatnak.

Fotó: AP

A szálloda tulajdonosa meg van róla győződve, hogy a nyuszik értik, amit mondunk nekik, ezért igyekszik sokat beszélni hozzájuk. A gazdik eközben élő adásban nézhetik, hogy mivel töltik a kedvencek a napot.

Fotó: AP

A szállás napi 15 dollár, de az extra kezelések plusz költséggel járnak.

Forrás: www.wionews.com