Ősi gyógymódként hivatkozik a módszerre, miközben falatozni kezd az ürülékből.

Dr. Manoj Mittal nem egy önjelölt sámán, hanem egy felesketett, doktorit végzett gyermekorvos.

Ennek ellenére egy igen megosztó videót tett közzé, amiben tehéntrágyát eszik, miközben arról beszél, hogy ez mennyire jót tesz az emberi testnek és léleknek egyaránt. Elmondása szerint megtisztítja a testet és az elmét is, édesanyja és sok más ember Indiában ezzel szokott böjtölni.

Míg egyesek örömmel fogadták, hogy hirdeti ezt a természetes gyógymódot, ami állításuk szerint megvéd akár a ráktól vagy a koronavírustól is, mások felháborodtak, és követelték, hogy adja vissza az orvosi engedélyét.

Az tény, hogy a tehénlepény remek tápanyagforrása a növényeknek. A szerves trágyával táplált veteményes jó eséllyel dús terméssel ajándékoz majd meg. De, hogy emberi fogyasztásra is alkalmas lenne? Készpénznek vehetjük egy olyan nép tanácsát, akiknek ünnepük van arra, hogy kiszárított szarvasmarha kakival dobálják egymást?

Ebben azért nem vagyunk olyan biztosak. Mielőtt azonban elítélnénk őket emiatt, gondoljunk arra, hogy itt, Európa szívében vannak, akik a saját vizeletük megivásában látják az egészségük megőrzésének a kulcsát.

Forrás: OddityCentral