Kutyául van.

Néhány évvel ezelőtt egy japán férfi, bizonyos Taco megosztotta szokatlan vágyát a nagyvilággal, miszerint úgy szeretne élni, mint egy kutya, olyan egyszerű örömöket megtapasztalni, amelyekkel az ember legjobb barátja a napi életben találkozik: négy lábon sétálni a parkban, frizbivel és műanyag labdával játszani, és a földön hemperegni.

A férfi a valódi identitását nem fedte fel, mivel úgy gondolta, hogy családja és a barátai kissé ijesztőnek találják majd az elköteleződését. Végül valóra váltotta az álmát, sőt a közösségi médiában is megmutatta azt, hogy miként lett belőle kutyus. Most pedig azzal állt elő, hogy új kutyabundára tett szert – bárki megnézheti, hogy mennyivel élethűbb, szebb és minőségibb az új jelmeze, amelyen még a farok is csóválható.

Taco a szenvedélyére már több mint 15 ezer dollárt költött. A megjelenése korábban is ebszerű volt, a vastag bunda és az anatómiailag helyes végtagok is becsapósak voltak, de a fej talán gyenge pontnak volt mondható, könnyű volt észrevenni, hogy nem valódi.

Ez az új jelmez,ami egy alaszkai malamuté (a korábbi collie-val szemben) viszont sokkal aranyosabb és valódibbnak tűnő, ráadásul még ez mozgatható farokkal és kontrollálható szájmozgással is el van látva. Egy valami változatlan: Taco továbbra sem fedi fel valódi kilétét.

Forrás: www.odditycentral.com