Boji beilleszkedett a török hétköznapokba.

A kóbor kutya azzal tölti az ideje javát, hogy tömegközlekedéssel utazgat. Olyan remekül kiismerte már a rendszert, hogy a buszt, metrót, de még a kompot is remekül használja. Az utazóközönség annyira megkedvelte a barátságos kutyust, hogy egyenesen szenzációvá vált Isztambul környékén. Szívesen készítenek közös fotókat vele, és arról is gondoskodnak, hogy az állat ápolt legyen. Az önkormányzat saját Instagram-oldalt is létrehozott számára.

Instagram/boji_ist

Lenyűgöző egyébként, milyen remekül alkalmazkodott a közlekedési eszközökhöz és az ottani szabályokhoz. Szépen megvárja, amíg leszállnak az utasok és utána lép fel a járműre, nyugodtan utazik, utastársait nem zavarja. Ezt sok embernek nem sikerül betartania, pedig egy kutya is meg tudja tanulni, úgy tűnik.

Instagram/boji_ist

Persze, ha alig vannak utasok a járművön, akkor ő is kihasználja a lehetőséget és kényelembe helyezi magát. Teljes lelki békével terpeszkedik el több ülésen is.

Instagram/boji_ist

A kutya jelenléte felvidítja az embereket, nem kezdenek el sikítozni, és senki nem próbálja meg elzavarni. Milyen érdekes, hogy lehet ezt így is, ugye?

Forrás: OddityCentral