Mindenki ismer valakit, akinek a legszívesebben egy kupac kakit adna ajándékba.

Ez az igény – úgy tűnik – akkora méreteket öltött, hogy érdemes volt rá különleges szolgáltatást nyújtó vállalkozást alapítani. A Shitexpress segítségével a világ bármelyik pontjára, bármilyen mennyiségben lehet állati ürüléket küldetni, ráadásul anonim módon.

A megrendeléskor ki lehet választani, milyen állat végtermékét, milyen csomagolásban vigyék a címzetthez. Lehet ékszerdoboznyi mennyiség, színes uzsonnás doboz,vagy akár egy platónyi trágya is szívhez szóló üzenettel, attól függően, mennyit áldoznánk a bosszúra. A cég teljes névtelenséget garantál, így az ajándékozott sosem tudja meg, kitől érkezett a különleges csomag, hacsak maga nem árulja el. Ízléses, szagtalan díszcsomagolás, aminek a kibontása tényleg meglepetést rejt.

Mondhatnánk gusztustalannak, gyermetegnek vagy fölöslegesnek is, egyesek szerint mégis van létjogosultsága. Tulajdonképpen nagyrészt ártalmatlan, de mégis határozottan jelzésértékű gesztus. Az igazán optimisták pedig egy ilyen ajándékcsomagban is meglátják a lehetőséget: a minőségi trágyának nagyon örülnek a szobanövények vagy a vetemény zöldjei is! Persze nem árt utánanézni, mert nem minden állat ürüléke alkalmas kerti trágyának.