in

Dráma a mosógépnél plüssmosás alatt

A kedvencek is rettentően tudnak ragaszkodni a kedvencükhöz.
Pickle, az angliai Glossopban élő tacskó sincs ezzel másképp. A hároméves kutyus karácsonyra kapott egy plüss csirkecombot, ami azóta szent. Azzal alszik, azzal játszik, viszi mindenhova, ahová csak megy. Mások nem érinthetik, nem vehetik el, folyamatosan vigyáz a saját kis plüssére. Aztán eljött a nap, amikor Pickle nem volt elég szemfüles.

Gazdája finomságokat rejtett el a ház különböző pontjain, és amíg a tacskó önfeledten keresgélt, galád módon elcsente a plüsst, hogy egy alapos mosással kicsit helyrehozza a viseltességét. A vadászkutya figyelmét azonban nem kerülte el a gaztett, hamar átlátott a cselszövésen és a mosógép előtt termett.

Itt már aggódó szülő módjára fogta el őt a pánik, hiszen a hangos gép áldozatává vált a játék. Próbált hozzáférni, próbálta kiszedni, majd riasztotta a család többi kutyusát is. A gazdájánál is kitartóan reklamált, mintha azt mondta volna:

“Szent tepertő! Mégis, hogy képzelted ezt?! Szedd ki onnan, de tüstént!”

De a gazdi nem szedte ki. Miután Pickle is rájött, hogy sajnos most nincs mit tenni, végigvárta az egy órás programot. Miután lejárt a mosás és végre kinyílt az ajtó, kérdőn nézett a gazdájára, aki rábólintott, hogy elveheti a már tiszta csirkecombot, így a kutyus boldogságtól megmámorosodva szaladt el a kedvencével. Megkönnyebbült, hogy nem esett baja. Valószínűleg többet nem téveszti szem elől…

Forrás: The Sun

Ezek az idősebb kutyák leggyakoribb betegségei

Íme egy hotel, ahol menhelyi kutyusokat lehet “kölcsönözni”