in

Íme egy hotel, ahol menhelyi kutyusokat lehet “kölcsönözni”

Igény esetén örökbe is lehet fogadni.
Az utazás magányos dolog tud lenni, ha nem épp a szeretteinkkel való nyaralásról van szó. Munkaügyi vagy más okból sokan kényszerülnek az otthonuktól távol lenni több-kevesebb ideig. Az egyedüllét enyhítésére jött az ötlet, hogy összekötik a kellemeset a hasznossal, és a hotel egy menhellyel lép szövetségre. A Home2 Suites by Hilton Biloxi North/D’Iberville várójában gazdátlan kutyusok várják az ott megszállókat, akik kérhetnek állatot is a szobájukba.

A vendégek örülnek, mert bájos kutyusok dobják fel az ott tartózkodásukat és az ebek is jól járnak, hiszen egy kennel helyett a szállodában, társaságban tölthetik az idejüket. Olyan program ez, amivel mindenki jól jár. A 2018-ban indult kezdeményezésnek hála sok kutyus talált így végleges gazdára is.

Sokan annyira megkedvelték az átmeneti szobatársukat, hogy haza is vitték. Ehhez a hotelben megtalálható adoptálási iratokat kell aláírni és kifizetni egy kisebb összeget. Persze ebben az esetben sem adnak akárkinek oda állatot felelőtlenül, a The Humane Society of South Mississippi is fenntartja a jogot, hogy elutasítson egy örökbe adást, de ez elég ritka. Az évi 8 ezer kutyát befogadó állatmenhely a kutyusok 80 százalékának talál gazdát, amiben ennek a szállodának is nagy szerepe van.

Ez valóban egy igazán kutyabarát szálló!

Forrás: BoredPanda

Dráma a mosógépnél plüssmosás alatt

Bírságot szabtak ki a kakasa kukorékolása miatt egy olasz férfire