Mint arról korábban hírt adtunk, az ország első vidéki állatkertje elkötelezett a környezettudatos és egyben felhasználóbarát újítások mellett, így folyamatosan igyekszik a kor elvárásainak megfelelően bővíteni kényelmi szolgáltatásait.

Miután tavaly bevezették az állatkerti és vidámparki, valamint rendezvénybelépők kényelmi felár nélküli online megvásárlását lehetővé tévő rendszerüket, ennek továbbfejlesztéseként mától már nemcsak belépőt, hanem éves állatkerti bérletet is válthatunk hozzájuk – a hazai állatkertek közül elsőként – elektronikus úton, mindössze néhány kattintással a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon.

Az online megvásárolt bérletek használatához mindössze mobileszközre és a TicketBase ingyenesen letölthető alkalmazására van szükség, de továbbra is készíttethető kártyaalapú bérlet az intézmény pénztárában.

Az intézmény tavaly júniusban az elsők között csatlakozott a Debrecen városkártya-szolgáltatáshoz, mégpedig kifejezetten a cívis identitástudatot erősíteni hivatott állatkerti bérletkedvezmény biztosításával. A városkártya-tulajdonosok természetesen az új elektronikus rendszer bevezetésével is változatlanul kedvezményes áron vásárolhatnak éves bérletet az intézmény pénztárában.