A maga gyermeki módján segít, ahogy tud.

Thiago, az ötletgazdája és a kivitelezője is a Sou de rua mas to limpinho (Hajléktalan vagyok, de tiszta) elnevezésű akciónak. Úgy gondolta, talán nagyobb eséllyel találnak szerető családra a kóbor kutyák, ha tiszták, így minden szombaton a gazdátlan állatokat csinosítja ki. A már jólfésült állatokkal fényképet készítenek az apukájával, amit feltöltenek egy Instagram oldalra, így próbálnak gazdát találni a védenceiknek.

Ez amilyen egyszerű, olyan nagyszerű, sok állatnak találtak már így gazdát. A kisfiú elszántsága másokat is megmozgatott, több állatfelszereléssel és eledelekkel foglalkozó bolt is támogatja a magánakciót. Egyre gyakrabban kap különféle samponokat, eledeleket, hogy megkönnyítsék a dolgát, ő pedig minden szombaton az utcákat járja, hogy megmentsen egy gazdátlan kutyust.

Thiago persze nem csak a kutyák sorsát viseli a szívén, hanem az összes állatét. Nem tudja elfogadni, hogy egyes jószágok csak azért születnek, hogy levágják és megegyék őket, így vegetáriánusként él. Nála az állatszeretet életforma, és fiatal kora ellenére csodás példát mutat.

Sok ilyen gyermekre van szüksége a világnak!

Forrás: BoredPanda