Hogy ne érezzék magukat egyedül.

Nehéz egy kisgyermekkel elfogadtatni, hogy szemüveget kell hordnia átmenetileg vagy örökké.

Sokan érzik rosszul magukat emiatt, könnyen kerülnek csúfolódás kereszttüzébe az új viseletért. Már a szemüvegre odafigyelés és hordás is megterhelő lehet egy apróság számára, de még nehezebb, ha még ezért a többiek ki is gúnyolják. Hogy valamicskét megkönnyítse a szemüvegessé válás nehézségeit a kicsit számára, Danielle Crull optikusmester Truffles nevű macskáját vetette be.

A 2016-ban megmentett cica hamar a szemész családjának részévé vált, kiderült róla, hogy nagyon kedves, barátságos és okos macska. Ezekkel a tulajdonságokkal felvértezve könnyedén sajátította el a szemüvegviselést is gazdája kedvéért, ami látszólag nem is különösebben zavarja, a gyermekeknek viszont rengeteget segít ezzel.

Már 4 hónapos ügyfelek is vannak, de leginkább a 2-5 éves korosztály jelenik meg a pennsylvaniai optikában, akik rettentően imádják a sorstárs cicust. Ha egy macsek is ilyen menő szemüvegben, ők miért ne lennének azok? Alkalmanként átmenetileg féloldali szemtakarással is szolidaritást vállal egy kisfiúval vagy kislánnyal.

Az ötlet remekül bevált, Truffles minden hónapban a hónap dolgozója, és mosolygó arcocskák kísérik a mindennapjait. Ez lett az ő munkája, a küldetése, amiért cserébe fürdőzik az emberek szeretetében.

Forrás: BoredPanda