Gucci bearanyozza a napokat.

Miután a 100 éves kaliforniai asszony elveszítette imádott kutyáját, szomorúságba süppedt. Melankóliájából a lányának sikerült kirángatnia, miután meglepte őt egy idős csivavával.

Johanna Carrington, aki eredetileg Németországból származik, a lányának, Debbie-nek árulta el, hogy nagyon szeretne még kutyust, aki betölti az űrt, de a lány aggódott amiatt, hogy anyja mozgásbeli korlátok miatt nem tud egy ebről gondoskodni.

Szerencsére egy speciális állatmenhely San Francisco-ban éppen azzal foglalkozik, hogy szeniorokat köt össze szenior kutyusokkal egy örökbefogadási program keretében. Az idősek mentális egészségi állapotán rengeteget javít a kutyák vagy cicák társasága. Egy kis csivava, Gnocchi visszafogott személyiséggel, fogak nélkül várta a sorsát a Mutsville-i menhelyen.

Úgy tűnt, hogy a kutyus tökéletes választás az idős matróna részére. Miután Johanna ápolója, Eddie megígérte, hogy sétáltatni fogja a még aktív ebet, elhozták a csivavát és a Gnocchi nevet a hasonló hangzású Guccira változtatták. Az apró négylábú azonnal örömet, nevetést és boldogságot hozott a házba.

Johanna, aki már a 101. születésnapját készül ünnepelni újdonsült négylábú barátjával, annak idején, gyerekkorában nem kaphatott kiskutyát, mivel árvaként nőtt fel a háború sújtotta Németországban. A kemény évek megedzették őt, de az állatok iránti rajongása sosem szűnt meg, volt olyan időszak később, amikor 8 pekingi palotakutya vette egyszerre körbe. Véleménye szerint ez a társaság a hosszú életéhez is hozzájárult.

Gucci úgy érkezett a házba, mintha már járt volna ott korábban. Leült Johanna székére, felugrott az asszonyra és az ölébe kéredzkedett. Nagyon nagy kényelemben érezte magát az első pillanattól kezdve. Johanna rengeteg játékkal látja el a bundás gyereket, és a hátát masszírozza miközben együtt a tévét nézik. Elégedett, boldog páros!

Forrás: www.goodnewsnetwork.org

A kiemelt kép illusztráció.