Közös ünnep.

A december a legnépszerűbb hónap az ajándékozást, lánykéréseket, eljegyzéseket tekintve. Nem csoda, hogy erre a hónapra időzítve rukkolt elő egy meglepő játékkal az élelmes és merész macskarajongó cég, a Felix. Olyan egyedi, kreatív ötleteket várnak, amelyekben az eljegyzést tervező párosok azt mutatják meg, hogy miként vonják be a cicusokat a nagy eseménybe.

A szerencsés nyertes szerelmespár igazán nagy értékű ajándékot kap, akár 4750 dollár (kb. 1,6 millió Ft) értékben választhatnak eljegyzési gyűrűt.

Az ajánlat azoknak lehet érdekes, akik már közel állnak a nagy lépéshez. A FelixPurrfectProposal.com oldalra feltöltött jelentkezésben annak is szerepelnie kell, hogy a cicust miként vonnák be az emlékezetes pillanatba: például a nyakörvére kötnék a gyűrűt vagy esetleg ünnepi göncbe öltöztetve venne részt a ceremónián.

A macskabiztosítással foglalkozó cég december 22-én választja ki a szerencsés nyerteseket és szőrös barátjukat, akik megkapják az eljegyzési gyűrű árát és egy ünnepi csomagot, macskacsemegékkel, plüss pezsgőjátékkal, és mindenféle cicus kiegészítővel, amelyekben a négylábú pompázhat majd a nagy napon.

A cég hangsúlyozza, hogy ők a cicusokat családtagként kezelik és ahogyan a családtagok vagy a közeli barátok, úgy számukra a macskák is részesei a jelentős eseményeknek, meghitt ünnepi pillanatoknak. A nyereményjáték sajnos csak az USA 50 tagállamában érhető el:
www.felixpurrfectproposal.com

Forrás: www.goodnewsnetwork.org