Állati luxus.

Egyik este az @unknowndazza nevű TikTok felhasználó észrevette, hogy egy béka lakik a kerítésében. A többség legfeljebb megijedt volna, azonban Dazza a fémcsőből kimászó állat láttán úgy döntött, hogy megkönnyíti a kétéltű dolgát és kényelmesebb, védettebb helyet készít számára.

Számos próbát végzett, mire sikerült a tökéletes házikót megalkotnia, a békának, akit az internet népe időközben elnevezett Frodricknak.

Először egy 3D nyomtatóval készült házikó készült el, ami pontosan illeszkedett a kerítés tetejére. Ezután Dazza a minilakot felhelyezte a nyílásra, ám Frodrick nem tűnt annyira izgatottnak, mint a gazdája. Sőt, mintha egyenesen gyűlölte volna a házat! Pár óra elteltével a gazdi ellenőrizte a kerítést és szomorúan látta, hogy a béka még arrébb is fészkelte magát.

Dazza azonban elhatározta, hogy időt hagy az állatnak arra, hogy megszokja az új otthonát. Végül egy héttel később egy esős nap estéjén a férfi a házikóban üldögélve talált rá a békára.

@unknowndazza The Full Frod Story! It’s been a crazy journey from 0 to 60k people of Frodrick! Appreciate your ideas and support☺️ #Frodrick #startedfromthebottomnowwehere #FrodHouse ♬ Enemy feat. J.I.D. (from the series Arcane League of Legends) – Imagine Dragons

Frodrick boldognak tűnt. Miután Dazza néhány napon át figyelte a kis állatot, úgy döntött, hogy eszközöl pár módosítást a békaházon. Újabb bunkit készített, ami ezúttal 360 fokos kilátást biztosított és hozzáférést egy kis udvarhoz, amin egy mini medence és egy hangot visszaverő mennyezet is helyet kapott.

Itt még mindig nem volt vége a történetnek, a következő békaházban a medence mellé növénykék is kerültek, amik odavonzották a rovarokat Frodrick számára. Eközben Frodrick a barátait is elhozta a kéglibe, így már 3 béka ejtőzött a medencében. Nemsokára peték és ebihalak is megjelentek, amelyeknek Dazza egy rámpát készített.

A TikTok felhasználó nemrég egy videót posztolt arról az őrült útról, amit Frodrickkal együtt bejárt és aminek során 60 ezer követőre tett szert. A felvételt már több mint 28 millióan látták, a követők rajonganak a béka történetéért.

Forrás: scoop.upworthy.com

A kiemelt kép illusztráció.