in

Galambok foglalták el a diák lakását a távollétében

Az egyetemista srác nem is sejtette, hogy mekkora problémát jelenthet egy nyitva felejtett ablak.
A 20 éves Oluwageorge Johnson a koronavírus-járvány miatt átmeneti otthonát elhagyni kényszerült. Mivel elég sietősen távozott az észak-londoni bérleményből, egy ablak nyitva maradt, ő pedig közel fél évet töltött távol. Egy nap a szálláskomplexum munkatársai értesítették e-mailben, hogy a lakásából kiszűrődő furcsa zajokra lettek figyelmesek, ezért bementek megnézni, mi a helyzet. A látvány sokkoló volt: a galambok teljesen elfoglalták a hajlékot, mindent ürülék borított.

Tényleg mindent ellepett a galambkaka: a fiú bútorait, holmijait, ruháit, de még az ágyneműjét is. A mosogatóban tojások voltak, de a ágyában már kikelt fióka is várta.

Amióta a saját szemével is látta a pusztítást, azóta aludni nem bír rendesen. Hiába mehetett volna már vissza az egyetemre, inkább a szüleinél maradt egy ideig. Egy alapos takarítás és fertőtlenítés után költözhet majd csak vissza, amennyiben sikerül kilakoltatni a szárnyasokat. Új ruhákat kell vennie és sok más holmit pótolnia, de bizonyára egy életre megtanulta:

soha ne felejtsd nyitva az ablakot hosszabb időre!

A nyitókép csak illusztráció!

Forrás: LADBible

Ezekre figyelj, ha kutyával szeretnél edzeni!

Horribilis összegért kelt el egy juh