Vince Matteson békésen szedte le a karácsonyi dekorációt a tetőről, amikor megjelent kutyája is mellette.

Elsőre nem hitt a szemének, aztán rá kellett jönnie, hogy nem álmodik, Ace valóban a tetőn mászkál. Mégis, hogyan került oda egyedül?

Elsőre azt hinnénk, egy tetőtéri szoba ablakán mászott ki kényelmesen, de ennél sokkal ügyesebb mutatványt hajtott végre. A hátsó kert biztonsági kamerájának felvétele bizonyítja, hogy egész egyszerűen felmászott az odatámasztott létrán, amin gazdája is felment.

@vincemattesonORIGINAL DOG CLIMBING LADDER VIDEO #goldenretrieverlife #goldenretrieverdad #goldenretriever♬ original sound – Adventures of Ace and Bo

Ez nem kis teljesítmény egy kutyától! Azonban Ace mintha könnyedén teljesítette volna a sok embernek is megterhelő feladatot. A felmenetel után persze le is kellett jönni onnan, ami már nehezebbnek bizonyult. Persze nem a kutyának, hanem a férfi szobatársának, akinek le kellett hoznia az állatot. Vince másik kutyája Bo már nem volt ilyen bátor, ő inkább a földről figyelte az eseményeket. Ez persze nem jelenti, hogy minden kalandból ki akarna maradni, egyszerűen talán csak kicsit visszafogottabb.

A két barát azonban sok mókában vesz részt együtt.

Forrás: BoredPanda